Kusadasi

Kuşadası ligger en halv times kørsel nord for Guzelcamli. Der er meget fine forbindelser med dolmus (fællestaxa). Kusadasi er en rigtig turistby med alt hvad det indebærer. Her kan købes souvenirs i mange prislag. Smykker, tæpper, læder, tøj, mm. Her er også et aktivt aften-natteliv med diskoteker.

Kusadasi Kuşadası.

Söke er en lidt større provinsby, som er værd at besøge, hvis man vil se en lidt større basar. Der kører dolmus (fællestaxa) fra Guzelcamli. Turen dertil er meget smuk, den går gennem et blødt bjerglandskab.

Söke Söke.

Selcuk er byen som Efesos grænser op til og i Selcuk ligger museet, der fortæller om Efesos. Men byen er et besøg værd i sig selv. Her er et par turistgader med mange gode indkøbsmuligheder. F.eks. tæpper, keramik, smykker tøj mm. Her er lidt mere fredeligt end i turistbyen Kusadasi. Sidder man på det lille torv, vil man glæde sig over de utallige storkereder. Storkene har bygget reder på alt, hvad der er højt, og specielt de gamle romerske søjler holder de meget af. I Selcuk ligger en gammel byzantisk fæstning på en bjergskråning, og ved foden af bjerget ligger Johanneskirken og Isa Bey-moskeen. Her er også en stor ugentlig basardag.

Söke Selcuk.