Strande

Strande findes både ved byen og i nationalparken. Der er en dejlig strand ved landsbyen, som det tager ca. 15 minutter at gå til fra pensionatet. Der kan lejes parasol på stranden. Ved bystranden går sælgere rundt med kogte majskolber, frisk brød og kolde drikkevarer. Der er også flere små spisesteder, hvor man kan spise billigt.

Fra landsbyen går der dolmus (fællestaxa) til Millipark. Den første strand kan man gå til på ca. 20 minutter fra Pension Valley. De næste strande kræver transport.

Emil daser på stranden Strandende byder både på smuk udsigt, turkisblåt vand og skygge.

Millipark bliver nationalparken Dilek kaldt. Halvøen blev fredet i 1966. Man betaler et mindre beløb for at komme ind i naturparken. Kører man med bus er adgangen til parken inkluderet i billetprisen.

I nationalparken ligger 4 dejlige strande på stribe. Den første en sandstrand og velegnet til mindre børn. De næste 3 strande er stenstrande med krystalklart vand og fine muligheder for snorkling. Der kan lejes parasol, og det er OK at prutte om prisen. Der er mange borde til picnic, men man skal komme tidligt for at få et bord. Der er en lille cafe på alle strandene med mulighed for at købe drikkevarer, is og frokost. Det er lidt dyrere end i byen.

Smuk strand Smukke strande i Millipark tæt ved Pension Valley.